Ik ben nieuw op dit platform

Welkom toekomstmaker!

De wijk van de toekomst bouwen we samen. Dit online community platform helpt bij het samen organiseren daarvan. Het is de centrale plek waar informatie over de wijk wordt aangeboden door organisaties, de gemeente en je buren. Denk hierbij aan de voortgang van bouwprojecten, geplande buurtactiviteiten, praktische informatie, en updates over de wijk.

Dit platform is voor jou als:
1. bewoner van De wijk van de toekomst om je buurt te leren kennen, op de hoogte blijven, projecten te starten en samen te werken aan de innovaties voor de wijk.
2. wijkorganisatie om jullie activiteiten te promoten, bewoners uit te nodigen en om samen nieuwe activiteiten te ontwikkelen.
3. innovatief bedrijf (IO partners) en betrokken professional (Gemeente en BSD) om je project te laten zien en samen met bewoners aan de doorontwikkeling te werken.

Slechts een beperkt deel van dewijkvandetoekomst.nl is openbaar toegankelijk. De rest van het platform is privé en alleen toegankelijk voor leden: bewoners en aangesloten organisaties.

Hoe doe je mee?

Stap 1.     Registreer jezelf op www.dewijkvandetoekomst.nl
Stap 2.     Vul je profiel aan met in ieder geval je naam en een profielfoto.
Stap 3.     Meld je aan bij jouw organisatie, of maak je eigen organisatie of groep aan.
Stap 4.     Meld jezelf aan bij de projecten en de activiteiten waar je aan deelneemt.
Stap 5.     Plaats eventueel een eigen project of activiteit. Nodig anderen uit om bij te dragen.

Van vanaf deze maand wordt het community platform steeds verder gevuld, wijzen we je op relevante informatie en kun je reageren op vragen en deelnemen aan discussies. Natuurlijk kun je ook jouw vragen delen en ervaringen uitwisselen met andere bewoners en wijkprofessionals, wijkinitiatieven starten en feedback vragen en geven.
 
Heb je nog vragen over het community platform? Neem dan contact op.