Veelgestelde vragen (FAQ)

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. 
Zit jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op.

Vragen over gebruik van het platform

Een project loopt altijd over een langere periode van tijd. Een project heeft een duidelijk begin- en eindpunt. Het project wordt afgerond als het resultaat is behaald. Er kunnen meerdere activiteiten plaatsvinden binnen de looptijd van een project. 

Een activiteit is een moment: een vergadering, excursie, workshop of werksessie. Een activiteit kan ook digitaal zijn. Een activiteit kan ook wekelijks of maandelijks terugkerend zijn. 

Een activiteit kan onderdeel zijn van een langlopend project. 

Maak een activiteit aan in de kalender, bijvoorbeeld 'evaluatie deelmobiliteit' of 'onderzoek moestuinbehoefte'. Beschrijf in je activiteit hoe je de evaluatie of het onderzoek wil organiseren: met een enquete (en meer). Nodig mensen uit voor je activiteit. Verstuur daarna je enquete aan de mensen die deelnemen aan je activiteit.

De volgende functies zijn we nog aan het ontwikkelen in samenwerking met gebiedonline:

  • koppeling tussen gebiedsdoelen en projecten: zodat je kan zien aan welk doel een project bijdraagt.
  • het uitnodigen van een specifieke groep mensen voor je project of activiteit

Heb jij zelf een idee? Neem contact met ons op.

Vragen over wonen in De wijk van de toekomst

Zie jij jezelf al in De wijk van de toekomst wonen? Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief van Brainport Smart District om op de hoogte te blijven van nieuwe woonprojecten in De wijk van de toekomst. Inschrijven kan hier: https://brainportsmartdistrict.nl/wonen/