Bericht

Aanbod diensten en producten en jouw naam in een boek over de wijk

Geplaatst op 11 mei 2023, 15:18 uur
Illustration

Diensten en producten in de aanbieding in de wijk van de toekomst en je naam in een boek!

AANBOD
Wat ik aanbied is jouw verhaal over de wijk van de toekomst op te nemen in een boek, waarin iedereen zijn eigen verhaal vertelt. Je kan dan eerst vertellen wat de wijk van de toekomst al voor jou betekend heeft en vervolgens wat je er nog meer van verwacht 

VRAAG 1

Mag ik je ook vragen om je verhaal interactief te vertellen? Dus samen met iemand die je kent om tafel gaan zitten en zo elkaar op ideeën brengen? Dat werkt het beste, want dan kun je je eigen bevindingen en ideeën spiegelen aan elkaar. Zo beleef je er ook het meeste plezier aan en leer je elkaar het beste kennen. Mijn project is niet voor niets vooral een interactief schrijfproject. Erover schrijven en praten: je doet het allebei én samen!     

VRAAG 2
Wat ik verder voor je doen kan, is ook interessant, want in mijn rol van eindredacteur maak ik jullie verhaal klaar voor publicatie in een boek over de wijk van de toekomst. Als je er zin in hebt, kun je me helpen met  jouw ideeën voor het boek door bijvoorbeeld portretfoto’s te maken van mensen die je kent in de wijk van de toekomst. Misschien heb je zelf ook ideeën over illustraties en wil je meedenken met mij over de opmaak en/of de indeling van het boek over de wijk van de toekomst?!

Als dit alles je leuk lijkt, meld je dan zelf alsjeblieft aan bij mij en en stuur me jullie verhaal. Ik laat je weten wat ik ervan vind en zorg er dan voor dat jullie verhaal puntgaaf in het boek wordt opgenomen. Je bepaalt helemaal zelf of ook je naam in het boek komt. Dat is je eigen keuze. Als je je verhaal liever vertelt in het Engels, kan dat ook. Je krijgt dan antwoord in het Engels. Ik ben benieuwd naar ieders ideeën en ervaringen met de wijk van de toekomst en ieders privacy wordt natuurlijk  gerespecteerd. Uiteindelijk is het boek voor iedereen beschikbaar. Tegen kostprijs, want het is geen commercieel project! 

TIP  Zoek meteen iemand op die met je mee wil doen en laat het me even weten, als je iemand gevonden hebt. 

Je kan me bereiken per e-mail via jannijssen@bbhmail.nl  

Als mijn aanbod je bekend voorkomt, kan dat wel kloppen. Ik heb er al eerder over geschreven, maar op een andere, wat meer zakelijke manier dan deze. Ik heb het toen vooral aangekondigd, maar nu denk ik meer aan spijkers met koppen slaan. 

Mijn e-mailadres = jannijssen@bbhmail.nl en als je met me mee wilt doen, stuur me dan ook alsjeblieft jouw e-mail adres. Ik ben benieuwd naar je reactie. Het boek is overigens uiteindelijk te koop tegen kostprijs voor wie het wil, maar het is géén commercieel project. Ik hoop snel van je te horen. Laat de toekomst maar komen!    

 

 

Illustration
 
Deel dit: