Bericht

Doe mee aan interactief schrijf-en interview-project van Jan Nijssen Update

Geplaatst op 8 juni 2023, 17:23 uur
Illustration

Wat vind jij van de wijk van de toekomst?

Onder het inspirerende motto Samen voor Elkaar kun je als bewoners of toekomstige bewoners van de wijk van de toekomst met elkaar van gedachten wisselen over wat jullie vinden van de wijk van de toekomst. Wat heeft die je al gebracht en/of wat verwacht je of hoop je er nog meer van? Door daarover met elkaar te praten, kun je deelnemen aan een interactief schrijf- en interview-project, naar een idee van schrijver Jan Nijssen, die iedereen daarom uitnodigt om samen, schrijvend en pratend met elkaar, jullie eigen verhaal te vertellen over de wijk van de toekomst. Want niet iedereen zal dat hetzelfde ervaren.

WAT KUN JE DOEN OM TE BEGINNEN?
Het voorstel van Jan komt neer op het volgende: zoek iemand op in je eigen omgeving, zodat je met elkaar kunt bespreken wat ieder van jullie van de wijk van de toekomst vindt én wat jullie eigen bijdrage eraan zou kunnen zijn. Jan nodigt iedereen ook uit om jullie eigen verhaal over de wijk van de toekomst aan hem te vertellen, naar keuze in Engels of Nederlands. 

WAT MOET JE DOEN OM AF TE SLUITEN? 
Stuur jullie verhaal met je naam naar jannijssen@bbhmail.nl of bel Jan via 0492-522948 

“Iedereen die me een verhaal en zijn/haar e-mailadres stuurt, krijgt een persoonlijk antwoord", zegt Jan en, als je dat leuk lijkt, wordt jouw/jullie verhaal ook opgenomen in mijn boek over de wijk van de toekomst. Dat boek wordt uiteindelijk door mij uitgegeven en is dan voor iedereen beschikbaar tegen kostprijs. Het is dus géén commercieel project, maar wees er wel op tijd bij, want wie het eerst komt, het eerst maalt.” PS: Je bepaalt zelf of je naam ook wordt genoemd in het boek!

Deel dit: