Doel voor De wijk van de toekomst

Wijk met energie


3

In De wijk van de toekomst zullen we een overschot hebben aan duurzaam opgewekte energie. De uitdaging ligt niet zo zeer in het opwekken van genoeg energie als wel in het op de juiste momenten beschikbaar hebben van energie voor de verschillende gebruikers.

Om zo efficiënt mogelijk energie uit te wisselen experimenteren we met verschillende meWe onderzoeken methodes om overtollige energie in te zetten om de doelen van de wijk op sociaal, gezondheid en mobiliteitsgebied te ondersteunen. We verkennen de mogelijkheid van een slim, lage temperatuur, warmtenet waarbij we restwarmte uit onder andere ons watersysteem in kunnen zetten. We dagen de markt uit om de nieuwste technologieën in De wijk van de toekomst te testen en op te schalen en zorgen daarmee gezamenlijk voor een optimale infrastructuur.

Wat zijn de feiten?
Later aan te vullen.

Illustration
 
Als je zelf informatie hebt die voor anderen nuttig is, laat het dan hieronder weten. Hoe meer informatie we samen delen, hoe beter we onze afwegingen kunnen maken. Ook als je een vraag hebt, stel 'm gerust hier.
Deel dit:
3 personen geven samen 3 hartjes
Deel ook jouw hartjes uit

Voor dit doel heeft zich nog geen ambassadeur aangemeld. Een ambassadeur is iemand die veel kennis heeft van het onderwerp en vragen kan beantwoorden.

Wil jij ambassadeur zijn van dit doel?
Meld je dan aan via een berichtje.