Project

Interview- en schrijfproject voor iedereen in de wijk van de toekomst

Geplaatst op 22 april 2023, 18:05 uur
Illustration

Hoe kun je elkaar als wijkbewoners beter leren kennen dan door met elkaar in gesprek te gaan over je wijk? hiervoor heeft Jan Nijssen, lid van C.P.O.Heuvelrug, een project-idee. Hij wil een interactief schrijfproject opzetten en starten met het thema: Wat heeft je deelname aan de wijk van de toekomst je al gebracht en wat verwacht je er op termijn nog meer van? Jan fungeert voor dit project als coördinator, samensteller, interviewer en uitgever van een boek over de wijk van de toekomst, waar iedereen aan kan bijdragen, bijvoorbeeld als verteller en/of interviewer of illustrator of portretfotograaf en ga zo maar door!

Toelichting

Het project begint wanneer de eerste deelnemende wijkbewoner zich meldt en het eindigt met de uitgave van een boek over de wijk van de toekomst dat voor iedereen met interesse beschikbaar zal zijn tegen kostprijs. 

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Een boek over de wijk van de toekomst dat bijdraagt aan een geheel eigen gezicht van een bijzondere wijk waar iedereen op wat voor manier dan ook aan kan meedoen.
Idee
Deel dit:
1 projectupdate

Jan Nijssen Nijssen

Project volgens planning

Update: de focus wordt verlegd naar een verhaal schrijven (en illustreren) waarin deelnemers aan het project (bewoners van de Wijk van de Toekomst) hun mening erover geven op een zodanige manier dat zij medebewoners inspireren en motiveren om ook mee te doen. |Een jury beoordeelt alle inzendingen (v...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina
3 reacties

Fiona Jongejans

ma 24 april 2023 08:44
Wat een leuk idee Jan!

Jan Nijssen Nijssen

di 25 april 2023 17:10
Dank voor je enthousiaste reactie, Fiona

Laure van de Griend

di 25 april 2023 16:51
Dat klinkt inspirerend! Ik zou graag aangehaakt willen blijven bij het proces :)

Jan Nijssen Nijssen

di 25 april 2023 17:14
Inspirerend is het, Laure!
Meld je je, als je er klaar voor bent?

Mireilla de Vries

wo 14 juni 2023 12:13
Wat een leuk initiatief, dankjewel!